x

"Imaš divan glas": Žan Klod Van Dam objavio pjesmu srpske pjevačice na svom Fejsbuku, a ovako nije hvalio ni svoje koleginice!

Popularni holivudski glumac i majstor borilačkih vještina Žan-Klod Van Dam je već dugo u prijateljskim odnosima sa našom čuvenom folk pjevačicom Draganom Mirković i njenim suprugom Tonijem Bijelićem.

Sada je podijelio video sa Draganinom novom pjesmom "Zamena", uz prateći tekst.

- Draga Dragana Mirković, veoma sam ponosan što mogu da predstavim ovaj tvoj sjajni video, s tvojim predivnim glasom. S ljubavlju za tebe, Balkan i ostatak svijeta, takođe i za tvog supruga Tonija! - napisala je holivudska zvijezda.

Poznato je da su neke javne ličnosti na našoj estradi od Tonija kupile skupocijene automobile modela "maybach", a jedan takvih u svojoj garaži je željela i zvijezda akcionih filmova, o čemu je razgovarao sa Tonijem.


Van Dam se, takođe, prošle godine pohvalio dugogodišnjim prijateljstvom s Draganom, prilikom proslave rođendana.

- Ljudi, ne mogu vam dovoljno zahvaliti za sve lijepe želje i čestitke. Evo još jedne, od moje drage prijateljice, predivne Dragane Mirković - napisao je.

- Dragi J.C. želim ti sreću i najbolji mogući provod. Srećan rođendan, brate - rekla mu je Dragana Mirković tada u videu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.