x

Incident na godišnjici ub.stva Jelene Marjanović: Zoran je krenuo ka mjestu gdje je pjevačica izdahnula, a onda mu se desilo nešto zbog čega su svi počeli da se krste!

Ovo što sam ja prošao, moja porodica i moja žena mučenica, to je strašno. Toliko da, evo poslije tri godine, ne mogu da povjerujem šta se dogodilo i šta nas je snašlo. Vrijeme se sabije u jedan momenat i jednostavno čovjek u tom periodu nije svjestan šta se zapravo desilo.

Ovo je danas, na nasipu u Crvenki, na kojem je prije tačno tri godine ubijena pjevačica "Granda" Jelena Marjanović (33), rekao njen suprug Zoran (40), koji je trenutno osumnjičen za ubistvo.

On je danas, zajedno sa najbližim članovima porodice, najprije obišao Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči. Poljubio je pjevačicinu fotografiju i dugo grlio spomenik. Dok je sveštenik držao opelo za pokoj duše ubijene Jelene, Zoran je pokrio lice šakama i zaplakao.


Kada je pop završio molitvu, Marjanovići su poslužili žito i vino, kako običaji nalažu, a potom su otišli do nasipa u Crvenki, na kome je 2. aprila 2016. Jelena brutalno ubijena. Zoran je i na tom mjestu, gdje je ranije podigao spomen-ploču, zapalio svijeću.

Marjanović je tužnim glasom rekao da ne može da vjeruje da njegove Jelene nema.

- Kao što u jednoj pjesmi pjevač kaže: "Ne vjeruje srce pameti", tako je i kod mene. Svjestan sam šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata - rekao je Zoran za Kurir i objasnio zbog čega nije doveo Jeleninu i njegovu kćerku Janu (7) na trogodišnji pomen.


- Jana je htjela da dođe, ali je morala da bude u školi. Neka, bolje je tako. Procijenili smo da joj ne trebaju te traumice, bolje je za nju da bude s drugarima - istakao je udovac i napomenuo da je veoma teško biti sam s djetetom poslije svega.

- Kako dijete odrasta, dešavaju se i lijepe stvari, ali sve asocira na nju. Velika je bol što nije sa nama, da bude uz Janu i da prati njen razvoj. Ona je bila veoma pozitivna osoba i radovala se svakom dječjem napretku - opisao je Zoran kako kćerka i on žive bez Jelene.


Inače, dok se spuštao niz nasip u Crvenki, ka mjestu na kom je Jelena ubijena, Zoran se sapleo čak tri puta.


- Dok se s ocem, bratom i sinom spuštao niz nasip, kojim se i Jelena 2. aprila 2016. spustila u smrt, Zoranu su klecnula koljena, pa je djelovalo kao da se triput sapleo i umalo pao. Okupljeni su počeli da se krste. Možda je bio odsutan i nepažljiv, ali, eto, juče je bilo tri godine od Jelenine smrti, ona je ubijena u 33. godini, čeka se da tužilaštvo podigne treću optužnicu protiv Zorana, a on se baš tri puta sapleo. Sve se nešto vrti oko tog broja. Moguće je da je u pitanju samo slučajnost - objašnjava naš sagovornik i napominje da je smrt Jelene Marjanović i poslije toliko vremena velika misterija i da je pitanje da li će se prava istina ikada saznati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.