x

Inoma Concept Store u Alta Shopping Centru ugostio make-up čarobnjaka Christiana Gugliettu!

Inoma Concept Store je imao čast ugostiti internacionalnog make-up čarobnjaka, Christiana Gugliettu, ispred kozmetičke kuće Sisley Paris. Sisley Paris odnedavna ima svoje jedino i ekskluzivno prodajno mjesto u Bosni i Hercegovini, i to upravo u Inomi u Alta Shopping Centru.

Sisley Paris je francuska luksuzna kozmetička kuća koju je 1976. godine osnovala francuska obitelj d'Ornano. Već četiri decenije je jedna od najprestižnijih kompanija u svijetu visokokvalitetne kozmetike i svjetski prepoznatljiv brand. Iskoristiti tehnološka dostignuća kako bi se dobilo najbolje od biljaka je temelj i filozofija ove kuće:kroz proces koji može trajati i više godina, znanstveni tim istražuje najbolje količine i kombinacije najefikasnijih sastojaka kako bi kreirali najpotpunije formule i pružili rješenje za svaki tip i problem kože. Fitokozmetika zna kako dobiti i primijeniti samo najbolje iz biljaka i to je upravo koncept koji čini centar svih Sisley kreacija. Princip komplementarnosti osigurava potpunu optimizaciju kako bi se dobilo samo najbolje: vitalna energija biljaka, njihova mogućnost regeneracije i prilagodbe, njihov zaštitni sistem – sve je to u službi kože. Sisley bira samo najbolju biljku u svojoj kategoriji, njen najefikasniji dio za tretiranje određenog problema, region gdje je najkvalitetnija i pravi moment za prikupljanje, aesencijalna ulja daju miris i doprinose kompletnom učinku proizvoda. Sve ga to čini internacionalno priznatim ekspertom u njezi kože.

Asortiman je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe različitih tipova kože i tretirao određene probleme: od odstranjivanja šminke, čišćenja, toniranja, dnevne i noćne njege, hidratacije, obnavljanja, učvršćivanja i anti–age učinka, pa sve do intenzivnih tretmana za individualne potrebe. Sisley se ponosi pružanjem usluge prilagođene svakom pojedinom kupcu. Uravnotežena interakcija biljaka, esencijalnih ulja i inovativne tehnologije osigurava samo najkvalitetnije proizvode i maksimalnu učinkovitost.

Sisley je u cilju da ispuni želje i potrebe žena širom svijeta kreirao kolekciju i botaničkog make up-a koji zaista čini dobro Vašoj koži, njeguje je i pruža potpunu ugodu, a ujedno prati i posljednje svjetske trendove. Najkvalitetniji proizvodi i najharmoničnije kolekcije.Sisley make up je prvenstveno skin care pa tek onda make up.

Svojim olfaktornim kreacijama uspio je oživjeti duh sjajnog francuskog parfumerstva te osigurati svoje mjesto među bezvremenskim klasicima. Njihovi parfemi su izuzetni, svaki imasvoju povijest i morate ih zaista isprobati kako biste ih razumjeli. Poetični i moderni, pozivaju da sanjate ili zavodite.

Christian Guglietta je vrhunski umjetnik kojeg je otkrila i izgradila upravu kuća Sisley Paris, a u Inomi je proveo jedan i pol dan uveseljavajući mnogobrojne zadovoljne klijentice. Među njima se pojavila i Ana Bavrka koju smo uspjeli „uhvatiti“ u objektiv na kratko.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.