x

Inspiracija: Znate li što kuhate sutra za ručak?

Lonci i Poklopci su najdugovječniji kulinarski show Bosne i Hercegovine, pa stoga vjerna publika zna što može očekivati. Nedjeljom popodne uvijek se kuha najbolje na OBN-u.

Vjeko Kramer i njegova ekipa za vas će na kraju ovog tjedna pripremiti osvježavajući meni koji budi sva čula. Obzirom da je nastupila jesen sve je okrenuto upravo namirnicama koje sada možete ubrati u svojoj bašti ili kupiti na tržnici. Zbog svega toga će ono što iznesete na stol biti zdravije i raznoliko na sve načine. Oduševit će vas tako ove nedjelje pita od šljiva, tikvice s mesnim okruglicama, te salate s tunjevinom i oslićem. Primijetit ćete kako je ovoga puta tradicionalna pita od šljiva napravljena na nov i poseban način. Iako mnogi ne vole eksperimentiranja sa tradicionalnim receptima, Vjeko uvijek ima hrabrosti ubaciti nešto svoje. Naučite od njega. U nedjeljnoj emisiji, pored svega nabrojanog, misao vodilja je bila gdje pronaći inspiraciju kada ne znate što biste kuhali za ručak? 

Pripremite šljive, tikvice, rubu, češnjak i paprike pa nema zime. Pogledajte kako je Vjeko Kramer ukomponirao te svježe namirnice u nedjelju u 12:30h na OBN TV-u.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.