x

Instagram blogerica Emina Jahić (21) kandidatkinja na predstojećim izborima u BiH!

Emina Jahić (21) iz Tuzle je Instagram zvijezda koju prati 170.000 ljudi, a kandidovala se i na predstojećim izborima u našoj zemlji.

Emina je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a i jedna je od najpopularnijih djevojaka na Instagramu u BiH. Upravo na ovoj mreži Emina je najavila svoju kandidaturu.

- Želim Vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28.


Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema sa kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja biti će poboljšanje položaja mladih.


Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a sa kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu.


Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život, napisala je Jahić na Instagramu.

.

.

.

.

.

Izvor: Oslobodjenje

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.