x

Invalid me je bolje zadovoljavao od Filipa: Grgurićeva i Đukić se žestoko posvađali!

Iva Grgurić i Filip Đukić posvađali su se na krv i nož zbog njenih ranijih afera prilikom čega mu je ona uputile brutalne uvrede kako nije sposoban da je s.ksualno zadovolji i da je čak i njen bivši ljubavnik koji je osoba sa invaliditetom bolje zadovoljio.

Kako saznajemo, svađa se dogodila nakon emisije "Narod pita", u kojoj je Iva izjavila kako njen sadašnji dečko Filip nema problem da se ona vidi sa bivšim dečkom Marinkom Zovkom kada bude otišla u Zagreb jer je to vrsta odnosa koju on razumije i nije ljubomoran. Nije računala na to da će Filip pobijesniti i ljuto joj zamjeriti na ovoj izjavi u najgledanijoj emisiji, piše Republika.rs.


- Oni su se tih dana stalno svađali i imali nesuglasice. Njena izjava bila je samo kap u prepunoj čaši. Đukić je odlijepio jer su drugari počeli da ga prozivaju zbog njenih izjava. Rekli su mu da je smiješan i da ga ona samo blamira i da će da ga šutne čim nađe boljeg. On ju je napao i svašta joj rekao. Kada je svađa kulminirala, izgovorio joj je: "Idi sada nek te Marinko izdržava poslije onog dede invalida. Nemoj meni više da sjediš na grbači. Je l' ti jasno? Mentolko jedna glupa. Samo ti je bitno ko će da ti udovoljava, da te zadovoljava i da te izdržava", sasuo joj je on u lice, a onda je ona uzvratila još strašnije: "Ako me je invalid izdržavao, onda me je bolje zadovoljavao od tebe. Kada si ti bezobrazan, ja mogu da budem još gora" - kaže izvor blizak kontroverznom rijaliti-paru.


Kako dalje saznajemo, Filip i Iva su se nakon žestoke svađe i teških riječi izmirili, uz opravdanje da su izgovorili stvari koje ne misle.

Kontaktirali smo sa Ivom, koja nam je rekla kako su sve izrečene uvrede u njihovoj vezi uvijek u afektu i kako oni jedno drugom kažu mnogo gore stvari kada se sporečkaju.

- Kažemo mi svašta jedno drugom kada se posvađamo, ali važno je da sve to kasnije izgladimo - prokomentarisala je pobjednica "Zadruge 3" za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.