x

Ipak se pali na Tomovića?! Dalila zbog kršnog Crnogorca napala Dejana!

Dragana Stojančević je sinoć napustila rijaliti, a riješila je da postavi Vladimira Tomovića za ovonedjeljnog vođu. Kao što pravila nalažu vođa je morao da podijeli budžete svojim cimerima.

Mnogi su komentarisali mali budžet koji su dobili, a Dalila Dragojević je imala drugu vrstu zamjerke, jer nije dobila više od najvećeg budžeta (4.000 umjesto 3.000 dinara).

- Meni je danas jako žao što Vladmir Tomović nije upao u dugove i dodijelio mi najveći budžet, kao što sam to uradila ja kada sam bila vođa. Dejana neću da komentarišem, kao ni sve ostale što ćute. Oni su ozbiljno shvatili Vladimirovu opasku kada je rekao da će burno da reaguje na negativne komentare - objasnila je Dalila i dodala:


- Zaista nisam zadovoljna, mogao si da upadneš u dugove zbog mene, upadala sam i ja zbog tebe. Dragi moji, to je to, pokazali ste da se zadovoljavate malim stvarima. Ja bih svima onima koji su dobili mali budžet sljedeće nedjelje dala nula. A ovo što je Vladmir dao sebi mali budžet, i svojim prijateljima, ne brinite se, snaći će se oni - rekla je Dalila.

Mnogi su komentarisali na društvenim mrežama da je zbog Tomovića isprozivala svog muža, iako su do nedavno spekulisali da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.