x

Irina Shayk otkriva trik za umornu i nenaspavanu kožu

Irina Shayk važi za jednu od najljepših žena na svijetu i plijeni pažnju gdje god se pojavi, a s obzirom na to da iza sebe ima dug manekenski staž, tokom karijere “pokupila” je mnogo dobrih trikova za ljepotu.

“Kada vam je lice otečeno, ili se niste naspavali, uzmite kockicu leda i istrljajte područje oko očiju, čelo i vrat. Vidjećete da će vam koža sijati za minut”, navela je Irina najbolji savjet za ljepotu koju je ikad dobila.

Iako je ova ljepotica uvijek sređena, na crvenom tepihu nosi minimum šminke, dok je na nekim paparazzo fotkama možemo vidjeti bez šminke.

“Kada je riječ o šminkanju, manje je više – nanesem malo korektora, ali ne i puder. Ponegdje stavim malo hajlajtera, ali ne volim ni u tome da preterujem”, rekla je ona.

Manekenka je otkrila i kako njeguje kožu lica.

“Moja rutina je jednostavna. Lice perem dva puta dnevno, ujutru samo vodom, a uveče tonikom. Volim da mijenjam proizvode za njegu jer, ako dugo koristim neku kremu ili tonik, koža mi postane ili suha ili masna. Najčešće nanosim kremu, ali ljeti više volim serum. Takođe, volim da nanosim puder u prahu sa SPF zaštitom”, ispričala je Irina.

Otkrila je još i da se dobro osjeća kada lijepo miriše, ali da ne voli jake parfeme.

“Ne volim da parfem bude ‘moćniji’ od mene. Mrzim jake parfeme i ne podnosim kada osoba u prolazu ostavi ‘oblak mirisa'”, istakla je manekenka, dodajući da više voli blaže mirisne note, parfeme koji nisu “teški”.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.