x

URADILA SVE ONO ŠTO JE OŠTRO KRITIKOVALA

Iritiram vas jer sam fina: Ovako je Anđela prije govorila, a sada je sa Zvezdanom prekršila svaki kodeks!

Anđela Đuričić je "kupila" simpatije u petoj sezoni "Zadruge" širokog auditorijuma, svojim smjernim ponašanjem, vaspitanjem i finoćom, kao i ljepotom kojom plijeni. Međutim, u ovoj sezoni pokazala je znatno drugi profil ponašanja, sličan onom, koje je oštro kritikovala.

Naime, Anđela je ove sezone ušla u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem i tako naišla na žestoku osudu, što publike, što takmičara. Đuričićeva je uradila sve ono za šta je osuđivala svoje nekadašnje cimerke - uništila jedan brak, imala intimne odnose pred kamerema, a nedavno se i presvlačila tako da su joj sijevnule grudi, o čemu je prošle sezone pazila.


Internetom kruže Anđelini stariji klipovi, gdje ona osuđuje svoje cimerke. Anđela je tada odgovorila na prozivke da se folirala 10 mjeseci i da zapravo nije toliko smjerna.


- Pozdrav za ljude koji pričaju da se foliram, želim da se oni foliraju tako u životu, da provedu ovako provedu 10 mjeseci, vjerujem da bi im roditelji bili ponosni, kao što su i na mene. Nikada se nisam skinula i nikada se neću gola skinuti, odmah da se obratim. Smatram da sam bila pristojna, nisam dozvolila da se neke stvari vide. Meni se nije desilo, to tvrdim. Ja sam pristojna, fina i žao mi je što vas iritiram zbog toga - poručila je Anđela letos.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.