x

"Bila je najgora u Tuzli"

Irma iznijela prljavi veš o Dalili: Bila je udata za Esu, od 16. godine je živjela s njim! Bila je i trudna!

Irma Sejranić nikada ne štedi bivšu prijateljicu Dalilu Dragojević, pa je ovaj put dobila pitanje zbog čega je tako. Dalila i Irma odmah su se posvađale.

"Zašto si takva prema Dalili? Rekla si da je ober k..vetina, da je ab.rtirala dijete, da je bila udata već?", glasilo je pitanje.

"Bila je udata za Esu, sa kojim je živjela od svoje 16. godine, sa kojim je ab.rtirala. Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i tetovirano ime na ruci, mada je možda sad to promijenila. Bila sam joj lojalna, a ona je mene izdala, samo se vi družite sa njom, kazaće vam se samo", rekla je Irma.


"Ti si opsjednuta i bolesna", dobacila je Dalila.

"Naravno, ti si probala da se siječeš, ti ćeš nekome da pričaš nekome o kontrolama, hajde molim te, ološu", dodala je Irma.


"Ona je fanatik i moj fan, da kažem mojoj sestri da spremi tužbu. Od sad samo tužim, možete da me pljujete, da govorite da sam ološ, ali da izmišljate muža ili dijete, to ne dozvoljavam", rekla je Dalila.

"Rekla sam i javno, da je moj dečko doživio nesreću sa dvije djevojke i da sam bila sa njim dok se nije oporavio. Aman ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna", nastavila je Dalila.


"Ja znam pozadinu, a to što ti pričaš to je drugo. Glupačo, ja sve znam. Žena koju su nazivali najgorom k..vom u Tuzli, to si ti. Ja sve priznam za sebe nisam kao ti da lažinjam", nastavila je Irma.

"Moram priznati, očito da ima ovdje nešto, da se razumijemo. Ona uopšte nije toliko srčana kada se svađa sa Irmom, vidjeli smo kakva je bila sa Stanijom, a sada je povučena mirna. Zna da sasiječe mačem, ali sada nije ubjedljiva, sigurno ima nešto", rekao je Lepi Mića. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.