x

Irma Sejranić se ne zaustavlja: "Buba Koreli je ljubavnik za poželjeti! Nudio mi je novac, se*si veš..." Do detalja ispričala najintimnije pikanterije!

Poznata pjevačica Irma Sejranić šokirala je javnost kada je priznala kako je Buba Koreli (Amar Hodžić) s njom varao svoju vjerenicu Jasminu (koju naziva suprugom). Ona je do detalja ispričala pikanterije koje je doživjela s njim.

“Što se mene tiče, ja bih još bila sa njim u vezi da nije uradio to što je uradio, i to bez ikakvog osnova. Nismo razmjenjivali poklone, ali dvoje zaljubljenih ljudi pogotovo naših godina, mogu samo da pruže lijepe trenutke jedno drugom i ništa više. Nudio mi je da mi da novac za put, moje dolaske i tako dalje. Ali naravno, ja sam to sve odbijala. Mrzio je to kod mene, govoreći pusti ponos. Ali sam mu rekla da mi kupi neki se*si veš kao poklon i razne slatkiše”, započinje Irma priču za “Alo.rs” i dodaje:


“Ja kao žena mogu da tvrdim na početku veze dosta stvari utiče na kvalitet iste, od izgleda, harizme, ponašanja, razgovora, ali da ono što čini vezu pravom je svakako dobar se*s. Dakle, Amar je ljubavnik za poželjeti”, zaključila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.