x

Iron Puki i Damir Beljo pobijedili na manifestaciji Zagreb Fight Night!

Naši bokseri imali su više nego uspješan nastup na manifestaciji Zagreb Fight Night, koja je večeras održana u Areni, i na kojoj je u glavnoj borbi večeri za naslov svjetskog prvaka po WBC verziji Hrvat Filip Hrgović pobijedio Amerikanca Amira Mansoura.

Bosanskohercegovački bokser Damir Beljo pobjedom se vratio u ring nakon duže pauze. Bombarder sa Neretve ogrnut zastavom BiH slavio je jednoglasnom odlukom sudija nakon 10 rundi protiv Lukasa Paszkowskyog.

Vrijedi napomenuti i oduševljenje publike u Zagrebu prilikom proglašenja pobjednika, a nekoliko puta u Areni se čulo skandiranje "Beljo, Beljo".

Uspješan je i bio i drugi bh. bokser Edin Puhalo alias Iron Puki. On je pobijedio skandinavskog Vikinga Jannea Forsmana, koji za sebe voli kazati da je najopasniji bokser Skandinavije. Puhalo je pobijedio nokautom u drugoj rundi. Iron Puki je imao i veliku podršku Sarajlija koji su samo za ovu priliku stigli iz glavnog grada BiH u Zagreb.

Sve pohvale za organizaciju Zagreb Fight Nighta idu na račun Sauerland Events na čelu sa 79-godišnjim Wilfriedom Sauerlandom. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.