x

ugostitelj ga počastio

Isak Šabanović zapjevao "Ružica si bila" i za tren oka izbio iz džepa Seje Brajlovića 200 KM! (Video)

Isak Šabanović, dečko koji je raspametio Balkan, nakon što se samo jednom pojavio u Zvezdama Granda, nekoliko dana boravi u Sarajevu gdje gostuje po medijima. On je tako govorio za Senzaciju i Ekskluzivu i to u restoranu Brajlović, gdje mu je spektakularan doček priredio Sejo Brajlović, vlasnik ovog restorana.


Iako je ovaj mladi rok pjevač na specijalnom režimu ishrane, nije mogao odoljeti Sejinom bifteku i domaćem kajmaku, kojim ga je Sejo počastio.

Nakon ručka, Brajlović je donio svoje domaće vino pa nazdravio sa ovom mladom balkanskom zvijezdom kojeg u Sarajevu proglašavaju pobjednikom aktuelne sezone “Zvezda Granda”.


Nakon vina, Isak je zapjevao Seji “Ružica si bila”, razgalio ga, pa je Brajlović izvadio 200 KM i zakitio ovog Bjelopoljca koji prvobitno nije htio da uzme bakšiš, a onda je Sejo objasnio “da je korona i da je red da ga pogura malo”. Šabanović mu je, potom, rekao:


“Da sam znao, još bih ti jednu zapjevao”, što je izazvalo smijeh prisutnih u ovom dijelu restorana “Brajlović”.

Isak je na ovakvu dobrodošlicu kod Seje, bukvalno ostao bez teksta. Samo je ponavljao “hvala vam do srca”…


Podsjetimo, otkako se pojavio u Zvezdama Granda Isak je tema broj 1 u regionu, ali i šire. Njegov nastup ne izlazi iz trending liste ni mjesec dana nakon pojavljivanja, pa je postao prava atrakcija gdje god se pojavi. Razgovor sa njim uskoro pogledajte na našem portalu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Senzacija.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš li da nađeš ženu na jednu noć? Uđi --- Hotsenn.Com