x

ide živ u grob

Išao sam da naručim sebi spomenik, Maja će me otjerati u grob: Taki Marinković očajan zbog ponašanja kćerke u rijalitiju!

Situacija u najgledanijem rijalitiju na Balkanu se danima ne smiruje. Uvijek aktuelan dvojac Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš svojim turbulentnim ljubavnim odnosom ne prestaju da nerviraju svoje porodice i intrigiraju javnost.

Upravo povodom toga, Majin otac, Radomir Taki Marinković se oglasio za portal Pink.rs i otkrio da ne može više da podnese njihovo razuzdano ponašanje.

Naime, Taki je na svom Instagramu objavio sliku sa misterioznom grobnicom, a sada je otkrio o čemu se radi:


- Nikako se ne osjećam zbog situacije u rijalitiju. Ne znam stvarno kako da spriječim njihovu svađu, to više ne vodi ničemu. Sve je to rijaliti, ja to shvatam, ali on je stvarno jedam mazohista, kao da nema žensko kod kuće. On je jedan propalica koji je prokockao sve i sad ne smije dijete ni da pogleda, ne smije ništa ni da obuče, on nju ima da dotjera do sloma živaca. Ne znam više kako da se ponašam, ni da li da psujem ni da li da vrijeđam. Ja sam stvarno kulturan i lijepo se ponašam, ali sam pri kraju živaca, sad sam išao da naručim sebi spomenik - priča Taki za pink.rs i dodaje:


- Sestra mi je umrla prije godinu dana, pa sam zakupio porodičnu grobnicu. Zakupio sam i za mene i za nju, jer će dijete prije vremena da me otjera u grob. Ide Taki živ u grob, tako će biti! - zaključio je Taki.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.