x

Iselili se: Relja se posvađao s Vesnom, pa Nikolija i on iznajmili stan!

Pjevačica Vesna Zmijanac veoma se radovala rođenju unuke Ree i jedva je čekala da je čuva i brine o njoj, zbog čega je predložila kćerki Nikoliji i zetu Relji da žive s njom. Međutim, to nije bilo lako.

Naime, Nikolija i Relja su se odlično slagali međusobno, ali ne i sa Vesnom. Preciznije, nesuglasice sa Zmijančevom imao je Popović:

- Godinu i po dana otkada su započeli zajednički život, Nikolija i Relja su odlučili da napuste stan. Priča se da su imali nesuglasice, naročito Vesna i Relja. Nisu to bile žučne svađe, ali stalno se osjećala tenzija. Relja je već duže vrijeme želio da njih troje napuste stan i započnu samostalan život. Nikolija nije bila toliko za tu opciju, jer joj je značila majčina pomoć u čuvanju kćerke, ali Relja više nije mogao da izdrži sa taštom - priča izvor.


Kako se saznaje, Vesni nije bilo pravo kada su joj saopštili da se sele, ali je i ona bila svjesna da je tako bolje.

- Našli su stan u blizini centra grada i preselili se u njega, a trenutno sa agencijom tragaju za nekretninom koju bi pazarili u narednom periodu. Znaju da je to ogromna investicija, ali ne žele da žive u Nikolijinom stanu na Vračaru, već žele da naprave svoju oazu mira - ističe izvor.


- Da, oni su se preselili sada u stan i planiraju da kupe svoj. Vratila sam se da živim na Vračaru, više nisam na Voždovcu. Nisam gore, vratila sam se u svoj kraj. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.