x

Iskačeš mi iz frižidera: Žestoka svađa Kije i voditeljice već na početku novih Pinkovih zvezda! (FOTO)

Kristina Kockar jedna je od članica žirija "Pinkovih zvezda", a nakon što ju je voditeljka Ana Mihajlovski najavila, došlo je do manjih čarki između Ane i članice žirija talent programa,

Naime, Ana Mihajlovski komentarisala je kako se Kristina Kija Kockar pojavljuje svakodnevno u medijima, zbog čega ju je zamolila da joj pokloni magnet sa njenim likom, jer joj Kija, kako je voditeljka navela, iskače iz frižidera.

- Sada, za sljedećeg člana, odnosno članicu žirija, neko bi rekao: "Ma dajte ljudi", međutim ljudi je vole! - govorila je Ana o Kiji.

- To bi samo ti rekla - rekla je Kija.


- Čekajte, zar nije već u jednom takmičenju? Donesi mi jedan magnet, o čemu smo već razgovarali - rekla je Ana.

- Zar nisi i ti? - upitala ju je Kija, a onda dodala: "To je ono što smo pričali, magnet ti fali, pošto smo pričali da ti iskačem iz frižidera. Žališ se! Tako da sljedeći put, apelujem na produkciju, pošto nemam vremena, da donese magnet. Ja ću ti ga lično uručiti sa mojim likom! Drago mi je da sam ovdje, znam da si se šalila za ovo" - zaključila je Kockareva.


Nakon ovoga Kija je rekla da svakodnevno ima previše obaveza, kao i da je presretna što se nalazi u "Pinkovim zvezdama" gdje čini žiri sa Damirom Handanovićem, Dušicom Jakovljević, Srđanom Todorovićem i bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.