x

Iskeširao 10.000 eura za poklon na Dan zaljubljenih: Luka Jović nije štedio da usreći svoju djevojku!

Ljubav manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića sve je čvršća, a česta zajednička putovanja dovoljno govore o tome koliko su zaljubljeni.

Skoro pola godine ovaj par uživa u romansi koja je počela tajno. Da svojoj lepšoj polovini zna da ugodi kako dolikuje, Luka je dokazao i za Dan zaljubljenih. On je očigledno odlučio da odriješi kesu, pa je Sofiji poklonio sat poznatog brenda.

- Prvo ju je iznenadio putovanjem u Rim gdje su uživali u čarima ovog grada. Šetali su, ali i obilazili poznate restorane. Međutim, kako je Rim poznat po luksuznim radnjama brendiranih svjetskih marki, poznati par je zavirio u nove kolekcije. Oni su u jednom trenutku spazili prodavnicu satova. Luka je rekao Sofiji da treba da uđu i izabrao joj sat koji vrijedi više od 10 000 eura. Luka je insistirao da Sofija prihvati poklon jer je želio da od njega ima nešto za uspomenu i što će moći svakodnevno da nosi, da je podsjeća na njega. Sofija je bila ta koja je izabrala sat, a kako ima istančan ukus za aksesoar i garderobu, nije se dugo dvoumila već je kupila onaj koji joj se dopao na prvi pogled - kaže izvor upućen u cijelu priču. 


U prilog tome da je njihova veza sve ozbiljnija govori to što Sofija uveliko razmišlja da se preseli kod Luke u Madrid.

- Sofija više vremena provodi kod Luke nego u Beogradu. Uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a odlično se privikla i na Lukinog sina, pa joj je proradio majčinski instinkt. Ali za sada je rano da razmišljaju o potomstvu. U svakom slučaju, Sofija bi voljela da se ne razdvajaju, a to je i Lukina želja. Međutim, Sofija zbog svojih obaveza mora da bude u Beogradu, ali na svu sreću ima asistente pa posao rasporedina pravi način kada ode kod Luke - dodaje izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.