x

očajna

Iskoristio me je, nije ni raskinuo, trebalo je da slušam Dejana: Dalila sva blijeda, ne može da vjeruje šta joj je Car priredio!

Dalila Dragojević otvorila je dušu u Rajskom vrtu o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, te nije mogla da obuzda suze zbog onoga što joj se dešava iza leđa.

- Baš ružno, jako ružno ponašanje, način, mislim da ovo nisam zaslužila. Osjećam se iskorišteno i odbačeno. Nije mi se ni obratio od juče. Poslije emisije sam saznala da su se uveliko pomirili, vjerujem da je pao i intiman odnos. Čovjek nije ni raskinuo sa mnom, niti mi rekao bilo šta. Ubjeđivao me je da Maja voli Janjuša. Trebalo je da ispunjavam zadatak, da ga obradujem za mjesec dana veze, a osjećam se odvratno.


- Htio je da pokaže da može da me ima, a onda sam prestala da mu budem interesantna. Priča kako ne zna šta sam očekivala, da živi sa mnom u zajedničkom stanu, da se on nikada neće promijeniti. Ne bih se osjećala ovako, da je samo malo pričekao, nije trebalo da me ubjeđuje da me voli i da niko tako nije volio. Bila sam potrebna za neke druge stvari. Dobro je Dejan rekao, da sam ga malo više slušala, možda ne bi došlo do ovoga - govorila je Dalila.


- Ne znam više ni kako da se ponaša. Znam da sam prema Dejanu pogriješila, ali nisam ni tako brzo sve uradila. Možda sam lagala u nekom periodu, ali sam opet priznala sve, ovo je mnogo krupnije, ja sam učinila veliki korak, da mu dokažem da sam zaljubljena. Kao da se uplašio da ću se razvesti, da je zato onako reagovao. A onda je promijenio priču, pa rekao da ipak treba da se razvedem. Pa me je onda ispitivao zašto nemam se.sualni odnos, pa se desilo i to. Uvijek mi je govorio kako nisam raščistila sa Dejanom.


- Čujem da je rekao kako je vidio neku situaciju i da je zato uradio to što jeste. Ona nema ništa sa tim, ima prava da radi šta hoće, mogla je da ga muva. Pritom mi kaže da zna da ona voli drugog čovjeka. Živ se čovjek na sve navikne. Ne bih željela da mi se desi trudnoća sa njim. Moguće je, pravio mi je bebu. Maja se prva smije kad sam ja loše, čula sam da je komentarisao i on ispred diskoteke kako je sve moja maska. Ima intimne odnose, ljubaka se, to je fuj, nije me uzeo za ruku i raskinuo kako treba - nastavila je Dalila.

- Imam tajnu, Gruja je odlijepio za Mimom, juče je htio da ode do njenog kreveta. Ja sam mu rekla da ima dvoje djece, da pogleda šta sam ja napravila. Vjerujem da će i tu uskoro biti karambol. Imam jednu muzičku želju, Drvo... - rekla je Dalila za kraj.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.