x

različite priče

Išla sam u crkvu da se zakunem da se više neću opijati: Ovako je Tanja pričala o pijanstvu, a njen bivši muž iznosio jezive detalje!

Pjevačica Tanja Savić prisjetila se početaka karijere i prvog pijanstva, zbog kog se, kako kaže, više nikada nije tako olešila kao tada, za proslavu svog punoljetstva.

Naime, ona priča da za svoj 18. rođendan nije napravila gala žurku za najbliže onako kako dolikuje jer je već u to vrijeme uveliko radila i nastupala. Ipak, ona je željela da prvi put proba alkohol kada je poslije ponoći nastupio njen rođendan i zvaničan ulazak u svijet odraslih. Kako je tad radila u Bosni, na nastupu je uzgred i slavila, pa su je, priznaje, spucale emocije jer nije bila s porodicom i društvom.


Pošto joj se sve skupilo, utjehu je tražila u alkoholu, što nije bila dobra odluka.

- Sjećam se svog 18. rođendana. On nije bio kao sva punoljetstva mojih drugara. Ja sam radila tad u Bosni, tako da sam ga sa svojim bendom proslavila. Tada sam prvi put probala alkohol. Stvarno! Možda sam malo pretjerala tad, pa mi se zgadio alkohol za ceo život. Čim sam popila jednu čašu, ja sam se napila! I tako čaša za čašom... Nikakva sam bila, stvarno. Ubila sam se kao majka. Nikako to nije za mene. Ja alkohol sada ne podnosim. Boljela me je glava i povraćala sam. Izveli su me ispred da uhvatim vazduh i dođem sebi. Rastajala sam se od duše. Govorila sam da više nikada neću da omirišem piće, a ne da popijem. Išla sam u crkvu da se zakunem da se više nikad neću tako opijati - ispričala je Tanja poslije toliko godina od punoljetstva.


Dok Tanja tvrdi da se poslije prvog pijanstva nikada više nije toliko napila da ne zna za sebe, njen bivši partner Dušan Jovančević tvrdio je da su njih dvoje u vrijeme najveće ljubavi org.jali pod raznim opijatima.

- Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voljeli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja dr.gira, pijana da ne zna gdje je lijevo. Sve imam crno na bijelo. Znate već koje su to dr.ge. Ona najljepša, što ulazi na nos, a to je k.kain. Sjetiće se ona, da joj se osvježi pamćenje - prijetio je otac Tanjine djece kada su se prepucavali putem medija, boreći se za starateljstvo. Do danas, on nije predočio ništa od navedenog.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.