x

Isplanirali sve do detalja, spremaju veselje za pamćenje: Jelena i Sloba zakazali svadbu!

Slobodan Sloba Radanović siguran je da život želi da provede pored Jelene Đuričanin, a par je zakazao svadbu za 19. septembar u 14 časova u opštini Voždovac. Kako Srpski telegraf saznaje, oni su se opredijelili za taj datum jer računaju da će se situacija sa koronavirusom do tada skroz smiriti, a nakon toga će istog dana napraviti svadbeno veselje.

- Prije nekoliko dana Sloba i Jelena došli su u opštinu Voždovac da zakažu građansko vjenčanje. Tražili su da bude sredinom septembra, te su dobili termin u 14 časova 19. septembra - otkrio je izvor iz opštine Voždovac za Srpski telegraf.

Kako dalje saznajemo, par ne želi ogromnu svadbu, već toliko veliku da mogu pozvati sve ljude koji su od starta podržavali njihovu ljubav.


- Planirano je 300 ljudi, Jelena i Sloba ne žele da to bude nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu, mnogobrojne kolege. Jelena već bira vjenčanicu, a s obzirom na njen istančan ukus, biće to haljina koja će sve prisutne ostaviti bez daha. Njoj su se svidjela tri modela svjetskih dizajnera, najviše joj se dopala roze haljina Vere Vang sa bogatim cvijetom sa strane, ali jako joj se dopada i elegantna kušni jednostavnog, ali efektnog kroja, kao i prefinjeno skrojena vjenčanica Dženi Pekam boje šampanjca. Dekoracija će biti svedenih boja, sa dosta bijelog cvijeća, a bidermajer će napraviti od prirodnog cvijeća - rekao je izvor za Srpski telegraf, pa dodao:


- Njih dvoje hoće da angažuju Magla bend, koji je jako popularan trenutno i uvijek je zadužen za odličnu atmosferu, a kako se očekuje veliki broj ljudi sa estrade i javnog svijeta, biće ovo svadba za pamćenje - zaključio je izvor.

Podsjetimo, Sloba Radanović i Jelena započeli su vezu krajem leta prošle godine. Đuričaninova se razvela od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina, a pjevač je, čim je ugledao, znao da je ona žena njegovog života. Uprkos brojnim pokušajima bivše Slobine supruge Kije Kockar da ih rastavi, par je pobijedio sve prepreke i riješio da vezu kruniše brakom za cijeli život.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy