x

KONAČNO RIJEŠENA MISTERIJA

Isplivala istina o druženju Katarine Živković i Kije Kockar: Šuškalo se da su u svađi, a pjevačice javno otkrile kako stoje stvari!

Pjevačica Kristina Kija Kockar jednom prilikom objavila je da se sa jednom osobom nije složila oko mišljenja o LGBT populaciji, kao i da se razočarala.

Mnogi su posumnjali da je riječ o njenoj dobroj drugarici i koleginici Katarini Živković, pa se šuškalo da su u svađi.

Ipak, Kija je to demantovala kada je ostavila emotikon srca ispod njene fotografije, a potom odgovorila na negativni komentar sa Instagrama.


"Zar ti nisi bila kuma prajdu, a sada ti je blizak prijatelj Katarina koja je anti LGBT pride. Odluči se, ne možeš sjediti na dvije stolice u isto vrijeme", glasio je komentar, a Kija je odgovorila:

"Bila sam gej ikona, nisam još kuma. I totalno sam za sva LGBT prava i Kaća mi je totalno i dalje drugarica. I nijedan moj gej prijatelj ne želi da ide u šetnju u subotu. Život je šaren."


"Ne odričem se prijatelja ni oni mene jer smo drugačiji. I ne ugrožavamo se u svakom slučaju. Moje mišljenje neće niko promijeniti, totalno sam za od usvajanja do braka, ali poštujem drugačije mišljenje. U mom okruženju više sam ja LGBT borac nego oni koji pripadaju istoj", rekla je Kija.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.