x

povjerila se

Isplivala istina! On je razlog zbog koga je starleta ostavila dečka! Ana: Zaljubljena sam u Karića!

Ana Korać se povjerila zadrugarima da je ona u vezi sa Stefanom Karićem i da je zbog njega šutnula Davida Dragojevića.

Sve se odigralo za vikend, kada je u Zadruzi održana "Ljubavna izazovizija", gdje je poznata starleta i nekadašnja učesnica rijalitija sjedila u žiriju i komentarisala ostale zadrugare.

Iste večeri Koraćeva je ispričala Mišelu Gvozgenoviću da je raskinula sa Dragojevićem jer se smuvala sa Karićem, što je izazvalo lom kod Jovane Ljubisavljević, sadašnje Stefanove djevojke.

- Ona je primijetila da su oni komunicirali, što joj je stvaralo tenziju - rekao je Kristijan.


- Jeste, istina je, Ana, Stefan i ja smo sve vrijeme komunicirali i mislim da mu je od srca dala poklon. Jovana je pop..dila jer je Koraćeva poklonila Kariću plišanu igračku. Misica treba da zna da je Karić u vezi sa Koraćkom i da će se to nastaviti napolju. Ana mi je između redova rekla: "Misica je kolateralna šteta, ja sam zaljubljena u Stefana", tim riječima - rekla je Matora, a Mišel Gvozdenović se ubacio:


- Ana je priznala da je ostavila Davida jer se smuvala sa Karićem. Ja sam joj prišao i pitao je zašto daje poklone dečku koji ima djevojku, a ona mi je rekla: "Koju, bre, djevojku, Stefan nemam nikakvu djevojku. Ima samo mene." Nisam znao šta da radim, bilo mi glupo što sam je i pitao.

Nakon tog priznanja Jovana misica je poludjela, a Karić se hvatao za glavu i pokušavao da se izvuče iz cjelokupne situacije, ali ga je Mina Vrbaški satjerala u ćošak:


- Kazaću sve što znam. Rekla je Ana da joj se još sviđa Stefan i da se tu nešto desilo, da nije samo igračka provokacija već i nešto više od toga. Bili su na Jahorini i bilo im je super. Toliko smijem da otkrijem. Takođe, ona je rekla da se Karić zeza s misicom dok ona ne uđe. Kada je vidio da nema kud, Stefan je priznao šta se dešava između njega i poznate starlete.


- Istina je da smo Ana i ja bili na Jahorini. Bilo nam je nezaboravno, nikad se ljepše nisam proveo. Ja ne mogu nijednoj djevojci da zabranim da se zaljubi u mene. Koraćeva mi je rekla da ne smijem da pokvarim ono što imamo - rekao je Karić, zbog čega je njegova sadašnja rijaliti djevojka poludjela.

- Ja nisam ljubomorna, samo ne želim da živim u laži. Nisam željela da od drugih slušam nešto što je on trebalo da mi kaže. Ovo je sve sad uvod da se mi posvađamo i rastanemo. Ako je i bio sa Anom, to je bila kombinacija jer zna se vrlo dobro za šta ta djevojka služi, za jedno veče - govorila je Jovana kroz suze.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.