x

Isplivala mračna tajna Fetića: Edina žena se bavila magijama i vračala da mu djevojka izgubi pobaci bebu?!

Učesnik rijalitija Zadruga 3 Edis Fetić bio je u velikoj ljubavi sa sugrađankom kada ga je navodno zavela njegova sadašnja supruga Zilha Fetić. Naime, Zilha mu je navodno rasturila vezu koja je trebalo da bude krunisana brakom i vradžbinama učinila da izgube nerođenu bebu.

Biznismen iz Novog Pazara prije mnogo godina imao je djevojku u koju je bio ludo zaljubljen i koja je bila ljubav njegovog života. On je planirao da se oženi njom i da ona bude majka njegove djece jer su bili dvije godine u vezi. I ona je njega voljela, klela se u njega i posvetila mu cijeli svoj život. Onda se desila prevara sa prelijepom Zilhom, koja je uticala na to da pukne ljubav Eda i njegove tadašnje djevojke.


"Svi u Novom Pazaru i dalje pričaju o tome što se desilo prije mnogo godina. Edo i njegova tadašnja djevojka bili su prelijep par, ma svi su se okretali za njima. To je bila ogromna ljubav. Činilo se kao da ništa ne može da ih rastavi niti da se ispriječi među njima. Muškarac kao muškarac, poželi nešto drugo, promjenu, pa je tako Edo počeo da vara djevojku sa Zilhom. Sve je krenulo kao zabava, kao kombinacija, bez obaveza. Edo je rekao Zilhi da ima ljubavi da je ona žena njegovog života, te da ne misli ništa ozbiljno s njom, osim avanture. "Zilha, ja volim svoju djevojku, ona je žena života i ona će da mi rađa djecu. Ti si mi draga, ali sa tobom je samo avantura. Nemoj da se zanosiš“, rekao je Edo tada Zilhi", tvrdi dobro upućen izvor.


Zilhu su, prema navodima istog sagovornika, veoma pogodile ove riječi. Nije željela da bude druga, nije htjela da bude s.ks-kombinacija. Plakala je i jadikovala što se upustila u cijelu priču, što je sebe tako ponizila I prodala. U međuvremenu je Edina tadašnja vjeronica zatrudnila, što su bile fantastične vijesti za njih dvoje, ali ne i za Zilhu. Edo joj je saopštio da postaje otac i da će morati da prekinu njihovu priču jer ne želi više da vara majku svog djeteta.

"Zilha je poludjela. Nije znala gdje udara. Smislila je pakleni plan da uništi tu ljubav i otarasi se ploda koji je začet. Posjetila je vračaru u jednom selu koja je bila opasna. Znala je mnogo toga da radi. "Učini da ta beba umre. Taj plod mora da se zatre. To dijete je stalo na put mojoj sreći. Kako znaš i umiješ da ga uništiš, da se ne rodi“, rekla je ona vračari", tvrdi naš izvor.


Nije prošlo dva mjeseca, Edina djevojka je prokrvarila! Odmah je prebačena u bolnicu, ali ljekar je morao da im saopšti da su izgubili bebu. Slomljen Edo je ponovo pao u ZiIhin zagrljaj i tada ih je njegova djevojka uhvatila na djelu. Uništena zbog gubitka bebe i izdaje voljenog čovjeka, spakovala je stvari i zauvijek napustila Novi Pazar. Edo je ostao sa Zilhom, ali nikada nije prestao da je voli. 


(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.