x

Isplivala šok prepiska Stanije i Marka: Ljepotice, dolazim kod tebe u Novi Sad ili još bolje u stan!

Marko Miljković je i tokom veze sa Lunom, a i u toku raskida, pokazivao interesovanje za Staniju Dobrojević, što je primjećivala i Luna, pa je upravo baš Stanija bila razlog svađa između ovo dvoje ljubavnika.

Ono što je interesantno i što Luna ne zna, da je Marko odavno zagrijan za Staniju i da joj je slao poruke pred ulazak u rijaliti.

- Marku se oduvijek sviđala Stanija, intrigantna mu je i veoma lijepa. Stalno ju je jurio kada je saznao da će zajedno ući u rijaliti, bio je oduševljen, pričao je da će nju smuvati na početku i da će ta veza opstati do finala i da će ljubav pobijediti. Htio je da budu zajedno i prije rijalitija jer mu se zaista sviđa, a nijednom nije spomenuo Lunu, konstatno je pričao samo o Staniji i salo joj poruke. Ali kada ga je ona iskulirala okrenuo se Luni - objašnjava izvor.


U porukama koje je Marko slao Staniji a u čiji posjed je došao tabloidni list Svet Miljković Dobrojevićki traži da se vide, slao joj je svoje selfije i komentarisao djevojke koje ulaze u Zadrugu kako joj nisu ni do koljena. 

- Stanijaaaa gdje si ti, kada si stigla u Srbiju, mogli bi se vidjeti čuo sam da ulaziš u zadrugu pa malo da se družimo.

Stanija je ostala nema na ovu poruku ali je Miljković nastavio:

- Zašto mi ne odgovaraš ljepotice, vidim da su ti stigle poruke. Mogli bi večeras u grad da izađemo da se družimo malo doći ću kod tebe u Novi Sad ili još bolje u stan.


Stanija mu je tada kratko odgovorila da je ne uznemirava.

- Šta ti je nije valjda da si zauzeta i da ćeš ući u rijaliti kao zauzeta. Znaš da si ti jedina djevojka koja mi se sviđa. Ako je tačno da ulaze sve ove što se provlače po novinama a kao neke ribe pa tebi nisu ni do koljena. Ako se predomisliš dolazim u NS. Ljubim te! - uporan je bio Marko.

- Hvala na komplimentu, ali nisam zainteresovana - odgovorila mu je Stanija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.