x

ovako je izgledala

Isplivale fotke Deniz Dejm kad je bila djevojčica!

Najkontraverznija učesnica rijalitija Deniz Dejm, osvojila je srca publike zbog svog stava koji većinu zadrugara iritira. Od njenog ulaska, mnoge stvari su se promijenile. Naime, ušla je u sukob sa Mensurom Ajdarpašićem i svima koju su moralisali o vrijednostima današnjice.

Od starta je pokazala zube, a poruka koju je imala na ulasku osvestila je mnoge žene.

Na njenom Instagram profilu osvanule su fotografije kada je bila mala. Niko je ne bi prepoznao, kada bi video plavu kosu, ali jedna stvar po kojoj je i dan danas prepoznatljiva datira iz djetinjstva. Naime, njen stav tokom poziranja za slikanje se nije promijenio.


"Pozdrav za hejtere i nilske konje", piše u opisu njenih fotografija iz djetinjstva na Instagramu.

Podsjetimo, Deniz je sama pričala koliko je njeno djetinjstvo bilo teško jer je uvijek bila drugačija od drugih.


- Niko me nije volio, djeca su me stalno začikavala. Bila sam najviša u razredu, sada imam skoro dva metra, pa sam i zbog toga bila predmet sprdnje u školi. A i zbog krivih zuba su me lijepo čašćavali pogrdnim imenima. Čak su me prozivali i zbog toga što mi je mama čistačica. Bilo je jezivo. Stalno sam bila sama, kao stepski vuk, sve dok me gejevi nisu prihvatili. Poslije sam se družila sa transrodnim osobama, koje su uvijek bile tu za mene - pričala je u rijalitiju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.