x

Isplivali frapantni detalji: Darko Lazić u bolnici naručivao pros..tutke!

Izgleda da Darko Lazić ne može bez žena i s.ksa. Toliko je opsjednut time da su mu čak i u bolnicu dolazile djevojke koje je plaćao - prenose beogradski mediji.

- Darko je bio u veoma lošem stanju nakon saobraćajne nesreće, ljekari su se borili za njegov život, a dok se cijela nacija pitala da li će ikada stati na svoje noge, u njegovoj bolničkoj sobi svašta se dešavalo. Čim je došao sebi i čim su mu rane od operacija zarasle, on je htio s.ks. Govorio je da će mu samo s.ks pomoći da pretrpi bolove i tu užasnu situaciju u kojoj se našao. Pošto su njegovi prijatelji na sve načine pokušavali da mu pomognu, ispunili su mu i tu želju pa su mu u bolnicu dovodili djevojku koja je zaista medicinska sestra, ali i pros..tutka.


- Ona je pružala Darku utjehu i podršku, a i or.lno ga zadovoljavala. Naravno, svoje usluge je debelo naplatila, ali nije bila jedina. Pored nje bilo je još par djevojaka koje su na taj način vodile računa o njemu. Nema šta, on je uvijek bio lijepak za djevojke, voli s.ks, pa čak i u tim trenucima. Jeste da je situacija bila čudna, ali izgleda da je djelovalo - kaže izvor.

- Jeste, djelovalo je, evo Drako je stao na svoje noge, počeo da nastupa, uozbiljio se, ima vjerenicu, a i sa bivšom ženom Anom mu je krenulo na bolje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com