x

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM

Isplivali novi detalji obračuna tokom nastupa Dare Bubamare: Konobari razdvajali razjarene goste, uslijedio krvav sukob u toaletu!

Tokom novogodišnje noći za vrijeme nastupa Dare Bubamare izbodeno je tri muškarca, a policija traga za napadačem.

Izvor sa lica mjesta, koji je prisustvovao u hotelu u kome je došlo do incidenta kaže da postoji više sala u kojima je bio organizovan doček. Izvođači su se mijenjali i išli su iz prostorije u prostoriju. U jednoj je pjevao Sloba Radanović, u jednoj Aleksandra Mladenović, a u jednoj Dara Bubamara, pišu "Novosti".


Kako dalje navodi, prije nego što je došlo do incidenta, dok je pjevala Dara, u dva navrata je došlo do sukoba među gostima kod bine. Pjevačica se u tom trenutku našalila, kako bi smirila situaciju: "Tamo gdje pjeva Dara samo haos i ludnica".


Nešto kasnije ponovo je došlo do sukoba kada su se gosti zakačili tokom njenog nastupa za stolom, a ovog puta su ih konobari razdvajali. Međutim, poslije tri sata ujutru, nekoliko policajaca je bilo kod toaleta u kome se desio incident i gostima su saopštili šta se dogodilo. Inače policija je odmah intervenisala, te gosti nisu mogli da prolaze u tom dijelu hotela, dok se nije ustanovilo šta se desilo.


Da podsjetimo, trojica muškaraca izbodena su u novogodišnjoj noći tokom nastupa Dare Bubamare. Naime, za sada nepoznata osoba je oštrim predmetom nanijela povrede u predjelu glave i tijela M. M.(44), A. R. (40) i F. A. (27), a zatim je vozilom marke "audi a8" pobjegla u nepoznatom pravcu. Povrijeđeni su hitno prevezeni u Urgentni centar, a mladići su lakše povrijeđeni i pušteni na kućno liječenje

.

.

.

.

Izvor: Novosti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.