x

Isplivalo sve o susretu Kije Kockar i Anabelinog bivšeg: Našli se u ovoj zgradi, a tek da čujete o čemu su pričali! Pjevačica zatečena!

Kristina Kija Kockar išla je da pogleda jedan stan u kraju u kom živi Anabela, a kako se navodi, u zgradi je neplanirano naletjela na Andreja Atijasa, pjevačicinog bivšeg supruga.  

Naime, još prije nekoliko nedjelja veliku prašinu podiglo je otkriće da je Sloba Radanović pikirao luks dupleks u zgradi u kojoj Anabela već godinama unazad živi. Sloba je, kako je izjavio, u međuvremenu odustao od kupovine nekretnine na Košutnjaku, međutim u potragu za novim stanom baš u toj zgradi krenula je i njegova bivša supruga Kija.

Sa druge strane, Atijas je prije više od nedjelju dana došao u Beograd kako bi bio s kćerkicom Blankicom, a pri ulasku u zgradu u kojoj mu živi kćerka i bivša žena sreo je ni manje ni više nego Kiju! Ovaj neočekivani susret protekao je, navodi se, u miru. On je prišao Kiji i srdačno je pozdravio, a pjevačica je potvrdila saznanja medija.


"Jeste, tačno je da sam ga srela... Jako zanimljivo s druge strane što tako bacaju informacije da bi dobili moj komentar. Pružio mi je ruku čovjek, ja sam njemu i pričali smo jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi... Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i on kao: 'Nevjerovatno je da... Sad da je 'Paparaco lov' tu da nas snimi'... On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar. Ali, to smo znali samo on i ja", istakla je Kija, aludirajući na to da je druga strana ovu priču proširila. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.