x

Isplivao cjenovnik Tijane Ajfon: Šokiraćete se kad vidite koju basnoslovnu sumu zaradi za nedjelju dana, a evo koliko zaradi za noć i šta očekuje za tu cifru!

Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon, koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i pros..tuciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe u Republiku Srpsku sa još tri djevojke, vodeći ih na masovne o.gije sa 26 muškaraca, odavno je poznata u krugovima takozvane "turbo pros..tucije".

Turbo pros..tucija - za razliku od elitne pros..tucije u kojoj se obrću mnogo veće sume, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća - podrazumijeva balkansku kombinaciju starleta i zvjezdica "u pokušaju", eksponiranih po tabloidima i rijaliti TV sadržajima, sa mušterijama u vidu novokomponovanih bogataša i likova sa one strane zakona, koji vole da eksponiraju svoju novostečenu moć i imetak, ali i da se hvale "trofejima".


Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cjenovniku, a za stalne mušterije daje i popust.

Kako mediji saznaju od upućenih u ovaj ilegalni biznis, Tijana Ajfon za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć oko 500. To je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li je posao van granica Srbije, da li u njemu učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalne mušterije i koliko su "zahtjevne".


- Na primjer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2.250 eura za cijelu nedjelju, ali zahtijeva smještaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona - kaže izvor za medije koji je želio da ostane anoniman.

Izvor dalje objašnjava da je Tijana Ajfon "galantna" prema stalnim mušetrijama, ali da se istovremeno "ugrađuje" u tarife drugih djevojaka koje dobiju posao na njenu preporuku.


- Stalnim mušterijama u Beogradu često da popust, nekada i prepolovi cijenu, ali kada organizuje druge devojke umije da se ugradi u njihovu tarifu, a svoju tada povećava zbog grupnih odnosa. U torbi nosi s..sualna pomagala, a te dodatne "igrice" naplati i duplo, čak i do 1.000 eura za noć ako su mušterije maštovitije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.