x

družili se

Ispovijest kaskadera Uroša Ćertića: U zatvoru sam pisao hitove sa Rastom!

Kaskader, glumac i rijaliti-zvijezda Uroš Ćertić pušten je u srijedu po podne iz pritvora u Okružnom zatvoru u Beogradu, gdje je bio od 30. septembra zbog nelegalnog posjedovanja pištolja kojim je, navodno, prijetio radniku obezbjeđenja u banci, saznaje Srpski telegraf. Ćertić je iz pritvora izašao u tajnosti i povukao se u ilegalu, a za Srpski telegraf kaže da mu u zatvoru nije bilo strašno, ali da mora da bude malo sam sa sobom.

- Brojne neistine su napisane o mom hapšenju. Istina je da sam se 29. septembra sam prijavio inspektorima u stanici u Ulici Majke Jevrosime, ali o slučaju zbog postupka koji se vodi protiv mene ne smijem da pričam - rekao je kaskader.

Ćertić je u pritvoru vrijeme prekraćivao druženjem sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je uhapšen 2. oktobra, kad je policija kod njega pronašla više od kilogram sk.nka.


- Odlično se osjećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je u sobi 15, a ja sam bio u sobi 12, dijelilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno, svaki drugi ili treći dan sa još jednom osobom. Dijelili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđi račun. Nije nam bilo dosadno - ispričao je Uroš, dodavši da uhapšeni reper planira da ga angažuje ubrzo po izlasku na slobodu, o kojoj su do juče zajedno maštali.


- Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pjesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile nevjerovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pjesmu i izvešću neviđene kaskade - otkriva Ćertić, koji je u filmsku biografiju upisao saradnju s velikim holivudskim zvijezdama, između ostalog, i sa Selmom Hajek i Pirsom Brosnanom.


Inače, Uroš Ćertić je lišen slobode 29. septembra, nakon što je u prepirci s radnikom obezbjeđenja u banci u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu izvadio pištolj i prijetio mu, a onda oružje bacio u kantu za đubre ispred banke. Radnik banke je slučaj prijavio policiji koja je pronašla pištolj i na njemu Ćertićeve DNK tragove. Nakon saslušanja u tužilaštvu, kaskaderu je određen pritvor do 30 dana, iz kojeg je pušten nakon saslušanja radnika obezbjeđenja banke. On će se u daljem postupku braniti se sa slobode za djelo za koje može biti kažnjen od dvije do 12 godina zatvora.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.