x

Ispovijest Milana Popovića o presudi hrvatskog suda: Važno mi je da naš sin redovno viđa majku!

Srpski biznismen Milan Popović i hrvatska pjevačica Severina Kojić vodili su dugogodišnju borbu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom (7), koja se završila odlukom Opštinskog suda u Zagrebu da dijete živi sa ocem.

Kralj bakra je u ispovijesti za Stori magazin otkrio, između ostalog, i da li je njegov slučaj presedan ili u Hrvatskoj i očevi koji nisu toliko poslovno uspješni uspijevaju da dobiju starateljstvo nad djecom, samo javnost za to ne zna.

- Ovaj slučaj nije presedan. Sudovi u Hrvatskoj posljednjih nekoliko godina učestalo donose ovakve presude. Tu se ne radi o uspješnosti očeva, već o tome šta je za dijete najbolje u svakoj situaciji. Ako stručnjaci procijene da je bolje da dijete živi sa ocem, oni daju takvo mišljenje i sud ga uglavnom uvaži - rekao je Milan, a potom se osvrnuo na svoje izjave, koje je okarakterisao kao demantovanje Severininih laži:


- Moje izjave su prvenstveno usmjerene na demantovanje laži koje Severina, njeni punomoćnici i PR ekipa plasiraju. Trudim se na sve moguće načine da zaštitim privatnost našeg sina.

Kralj bakra je više puta izjavio "sve je moglo da bude drugačije", a sada je pojasnio na šta je konkretno mislio i otkrio da Severina, kada je on u pitanju, nema ništa da kaže ili objelodani osim da slaže.


- Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla da se završi drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbježno poglavlje u životu jedne dive. A što se mene tiče, Severina nema keca u rukavu, ali za nju nikada nije bio problem da nešto izmisli - rekao je Popović i još jednom potvrdio da mu je sin Aleksandar na prvom mjestu i da ga neće voditi nigdje iz Zagreba:

- Aleksandar će nastaviti da ide u školu i živi u Zagrebu kako bi redovno mogao da viđa svoju majku. Preseljenje u drugi grad ili državu otežalo bi njegovo viđanje s majkom, a to nije dobro za dijete.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.