x

Ispovijest Siniše Kulića iz bolnice: Pritisak mi je bio 40 sa 0, dobro je što mi je Marija sad tu!

Otac rijaliti zvijezde Miljane Kulić, Siniša Kulić sinoć je zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno hospitalizovan zbog čega je njegova supruga Marija Kulić privremeno napustila Zadrugu.

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Sinišom koji nam je ispričao da su prijetnje Saške Karan i Marka Đedovića prouzrokovale njegovo loše zdravstveno stanje.

- Pritisak mi je bio četrdeset sa nula. Kažu mi da donji pritisak nisam imao. I ne znam šta me je držalo u životu. Sada će da mi urade sve analize, jer sve mi je palo teško. Sama pomisao na ona go*na Sašku i onog Marka, da su potrčali na dijete u apartman da uđu. Da izgovore onakve riječi da će da ga bace u bazen, da ga je*u usta. Sama pomisao na to mi nije dobro. Plus je kulminiralo i Miljanino ponašanje, što ne mogu da podnesem - rekao je Siniša i dodao:


- Marija je sada u Nišu, došla je. I ja kad sam čuo da ona dolazi ja sam na silu došao iz bolnice, djeca, kćerke moje druge dvije su plakale ja sam na silu izašao. Rekao sam ja idem neću Mariju da stresiram, bolje da je sačekam kući nego u bolničkom krevetu. Sad sam se vratio na ispitivanja tu sam sa Marijom čekam da me pregledaju detaljno. Ljudima je nevjerovatno pet puta su mi radili EKG sinoć - otkrio je Siniša.

Podsjećamo, prije dvije večeri došlo je do velike svađe između Saške Karan i Marka Đedovića sa Marijom i Miljanom Kulić. tokom svađe pale su mnogo teške riječi koje su kulminirale Sinišinom zdravstvenom stanju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.