x

genijalan odgovor pjevačice

Isprozivali Seku Aleksić jer se vozila vozom na nastup, a ona im odgovorila na carski način!

Mnogi su komentarisali odluku pjevačice Seke Aleksić da na zakazan nastup ode vozom.

Kako je Seka tada rekla, to joj je bila neostvarena želja i htjela je da osjeti to uzbuđenje koje su joj prijatelji opisivali.

- Imala sam želju da se vozim vozom. Čula sam od prijatelja da je trasa Beograd - Novi Sad odlična, udobna. Imala sam nastup u Novom Sadu, bila sam sređena u fulu, kao za scenu, namontirana... Jeste da je bilo malo ludo, malo pomjereno, al' ne pamtim u posljednje vrijeme kad sam se ljepše provela. Jedni su gledali krišom, drugi su ignorisali, kao da se ništa ne dešava, treći su htjeli da se slikaju sa mnom - kazala  je ona.


Nakon ovog su krenule razne priče zbog čega je ona, kao zvijezda, otišla vozom kad je mogla da ima privatnog vozača ili da iznajmi helikopter. Onda su krenuli tračevi da je vjerovatno "došla besparica", pa da ćemo je sada gledati u raznim prevozima. A onda je ona na carski način odgovorila na ove spekulacije.


- Najsmješnije od svega je to, da je neki portal napisao da sam se vozila u vozu jer sam 'bankrotirala' a ne shvataju kako je u vozu do j.ja i da se cijeli svijet u njemu vozi jer je jako gotivno. Potpisujem odmah da bih se svuda vozila vozom umjesto automobila i vozača. Gospođa da budem - napisala je Aleksićeva na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.