x

ISPUNJAVAJU DATU RIJEČ: Kija Kockar u zagrljaju Jale Brata i Bube Corellija! Spremaju joj hit?! (FOTO)

Pobjednica Zadruge i apsolutni favorit naroda Kija Kockar je tokom učešća u Zadruzi više puta spominjala Jalu Brata i Bubu Corellija. Pozdravljala ih je i često naručivala njihove pjesme, a oni su joj putem društvenih mreža pružali podršku. 

Kija Kockar nije krila simpatije prema najpopularnijem muzičkom dvojcu iz BiH Jali Bratu i Bubi Corelliju. Oni su je nerijetko podržavali putem društvenih mreža. 

Kada je Kija Kockar dobila na poklon pjesmu poslije pobjede u Zadrugoviziji, ona se iz Šimanovaca obratila Jali i Bubi i poručila im da joj spremaju hit. Jala je tada postavio klip na svoj Instagram story i napisao: "Može, ide specijalno za tebe."

Kako će Jala i Buba sutra održati solistički koncert na Tašmajdanu, oni borave u Beogradu. Tako je danas došlo do susreta Kije i Jale i Bube. Njih troje su podijelili fotografije na svojim Instagram profilima, a lajkovi pljušte rekordnom brzinom. Inače, zadrugari su još u rijalitiju dogovorili kako idu na veliki koncert muzičkog sastava koji je svojim hitovima postigao nevjerovatan uspjeh. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.