x

Istaknite oči: Braon ajlajner – novi make-up favorit!

Crni ajlajner je klasik među šminkom i ne postoji žena koja ga makar jedanput nije nosila. Takođe, možemo se kladiti i da u ovom trenutku dok čitate ovaj tekst imate ovaj proizvod na očima. Da li smo pogodili?

Ovdje nije u pitanju čitanje misli, već čista pretpostavka jer, kao što smo rekli, ajlajner u crnoj nijansi je vječni klasik koji je idealan za kompletiranje cjelokupnog izgleda, dok se može nositi i samostalno, uz malo maskare.

Međutim, ovog ljeta došlo je vrijeme da napravite mjesta za još jedan proizvod koji će postati alternativa ovom klasiku, a u pitanju je ajlajner u braon nijansi.

Iako deluje jednostavno i istovremeno kao nepotrebna promjena, braon ajlajner ima dosta toga da ponudi. Može biti idealna baza za sjenke, za isticanje boje očiju (pogotovo kod zelenookih dama), ali i sjajna suptilna promjena koja će vam prijati da se malo pomjerite sa jednog mjesta i počnete da eksperimentišete.

Braon ajlajner je poput proizvoda za konturisanje – samo za oči. On može učiniti da vaše trepavice djeluju gušće i, za razliku od crnog koji oči kod nekih žena čini manjim, dodati im dubinu.

Da li smo uspjeli da vas ubijedimo?


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.