x

Istina je da je moj muž odveo djecu u Australiju: Prva ispovijest Tanje Savić nakon porodičnog incidenta!

Tanja Savić, koja se trenutno nalazi kod roditelja, progovorila je o odnosu sa suprugom Dušanom koji je odveo djecu u Australiju, gdje će završiti školi.

"Ne bih da otkrivam previše, to je moj privatan život koji želim da sačuvam. Mislim da sam tu da uveseljavam narod, a ne da izigravam žrtvu. Taman posla da bih trpjela nasilje. Ne prijaju mi priče da je nasilan, jer on otac moje djece, a i dalje moj muž", rekla je Tanja.


"Istina je da je moj muž odveo djecu u Australiju i da sam ja sama kod moje mame. Nisam dobila batine, Dušan je dobar otac mojoj djeci. Jednostavno, i to nam je jedina svađa Australija jer on voli Australiju. On je rođen u Australiji i hoće da se tamo djeca školuju, ja volim Srbiju. Sve bih uradila da se oni vrate, nedostaju mi. Ne znamo kako će biti na kraju. On je meni izašao u susret, sedam godina je bio ovdje. Zajedno smo, dopisujemo se svaki dan. Nismo stavili tačku na brak", rekla je pjevačica.


"On je otišao zbog korone u Australiju, svi smo trebali da idemo, ali ja sam riješila da ostanem zbog nastupa. Bili smo u svađi, ali mi smo par tako nekoliko puta, svađamo se mirimo, ali najviše jer ja želim da živim u Srbiji a on u Australiji. Ali mi se volimo, nedostaje mi",

"Naravno kad prestanem da se bavim muzikom da bi otišla tamo. Ne moram da ja pjevam do ne znam koje godine, ali još sam mlada i treba da zarađujem. Još sam mlada za penziju", dodala je pjevačica.


"On je tamo, u karantinu, na bezbjednom su i ja sam mirna po tom pitanju", rekla je Tanja za Vikend premijeru.

"Snajka i mama mi kuhaju, svi me titraju, dočeka me doručak u krevetu, samo mi djeca nedostaju", dodala je kako joj je kod mame, ali bi najviše voljela da joj Dušan i djeca dođu.



Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.