x

Istina o meni i Zilhi: Pavle Jovanović progovorio o vezi sa Fetićevom ženom i priznao da je zaljubljen!

Nedjeljama unazad u medijima se spekuliše o ljubavnoj aferi između bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića i još uvijek zakonite supruge Edisa Fetića, Zilhe, koji sa Draganom Mitar ljubaviše po Zadruzi. Pavle je do sada vješto izbjegavao povezivanje sa ovom lijepom Novopazarkom ali je sada samo za Republiku odlučio da otvori karte i otkrije šta to povezuje njega i Zilhu.

Kako nam je rekao Jovanović njihovo druženje i upoznavanje je počelo tako što ga je nakon Edisovog ulaska u Zadrugu, Zilha kontaktirala putem društvenih mreža tražeći savjet i pomoć kome od medija da se obrati i da izjavu povodom situacije u kojoj se našla zbog svog supruga. Pavle je ispričao i na koji način ga je fascinirala kao žena, kakva je prava priroda odnosa između njih dvoje, kao i da li je njen dolazak u Beograd bio upravo zbog Jovanovića.


- Ona se obratila meni i počelo je dopisivanje, iz tih poruka sam shvatio da je ona potpuno normalna i porodičan tip žene i da ne želi da daje nikakve izjave. Prvo mi se obratila porukom, jer je prvo željela da daje izjave za medije pa se kasnije predomislila. U prvi mah nisam znao ko je, onda je ona meni objasnila cijelu priču. Ja sam joj rekao da sam na raspolaganju i da ćemo zvati novine, televiziju. Tada je rekla da će razmisliti o svemu zbog djece i da će mi se javiti. Na kraju je odlučila da ne daje izjave. Nismo se vidjeli kada je bila u Beogradu jer je ona nešto brzinski bila u šopingu. Simpatije ne postoje između nas dvoje već imamo prijateljski i korektan odnos, ja imam djevojku. To je pokrenula Dušica priču jer sam ja dobio od Zilhe i njenog barata torte i kolače jer oni drže silne poslastičarnice po Novom Pazaru, pošto me je zvala za tog bratanca njenog da ga primim u klub jer je on bio maloljetan i onda su mi se na taj način tako odužili. Što se tiče njenog ulaska u rijaliti, to se neće desiti - priča Pavle i dodaje da je upoznat i sa Zilhinim planovima oko razvoda od Edisa:


- Znam dosta o planovima koje ima oko razvoda, sada da li će to da se desi ili ne ja to neću iznositi jer je to njena stvar i glupo je da ja o tome pričam. Ona jeste podnijela sve te papire ali nije tu ništa još završeno.

Pavle bi uskoro isto mogao da postane deo Zadruge 3.

- Čekam ponudu i pregovaram sa produkcijom, i vidjeću kakva je situacija, za dobar novac ću ući. Dao sam neku ponudu, uslove pa ćemo vidjeti da li će pristati. Ne ulazim u Zadrugu sa nikakvim posebnim planovim dolazim na godišnji odmor koji će biti debelo plaćen, trudiću se da sa dotičnom nemam kontakt, jer me je jako sramota što sam ikada bio sa njom.



O ulasku Lune Đogani i pomirenju sa Miljkovićem kaže da se to na neki način očekivalo jer je postojalo mnogo faktora zbog kojih je Đoganijeva morala opet u rijaliti.

- Ja znam šta stoji iza Luninog ulaska u Zadrugu. Ušla je iz više faktora, kao gost bez obaveze, zbog jako dobrih para jer joj se pjesme krčkaju, još nisu gotove kada budu gotove ona će izaći napolje, zbog Marka koga voli a voli i on nju nekako je bilo logično da se spoje. Jesu oni bili raskinuli to nije bilo fejk, jer ja sam tada pričao sa njim i sa njom i znam šta se desilo. Kada su raskinuli oni su se viđali i pokušavali da pričaju i izglade stvari. Znam mnoge razloge ali ne smijem da pričam o tome jer ne bi da se oni naljute jer dajem informacije koje su meni rekli.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.