x

Istina o najnovijoj drami u životu Tanje Savić!

Tanja Savić bila je jučer u policiji, ali ne zbog toga što je muž pretukao, već zbog toga što je opljačkana, kako kaže njen PR.

Tanjin muž je kako prenose beogradski mediji fizički nasrnuo na nju, ali je njen menadžer tvrdi da ipak nije bilo tako.

"Informacija nije tačna da je pretrpjela fizičko nasilje", rekao je Tanjin PR, Filip Belan, pa nastavio:


"Tanja je bila u Radincu i jutros je pozvala komšinica koja je primijetila da se nešto čudno dešava u njenom stanu. Obijen joj je stan. Došla je u Beograd, vidjela je da su joj nestali pasoši, njen i dječiji. Otišla je u policiju koja je napisala zapisnik i otišla na lice mjesta."

Čeka se zvanično saopštenje policije.



(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]