x

neka je neko zaustavi

Istopiće se od plastike: Ana Korać ponovo ide na remont! Izgubila kontrolu, sad je i na ovo spremna!

Ana Korać potpisala je ugovor za učešće u posljednjoj sezoni rijalitija Zadruga, a kako se saznaje, starleta se pred ulazak u „Bijelu kuću“ uputila u Tursku da bi se remontovala od glave do pete.

Kako je ispričao izvor blizak Koraćevoj, starleta je riješila da stare silikone u grudima zamijeni novima, ali i da uradi sitnije estetske korekcije kod jednog od najpoznatijih turskih hirurga.

- Ana je nedavno odlučila da uđe u Zadrugu 5, ali se prije toga uputila u Tursku kod doktora kod koga već godinama radi estetske intervencije. Ovoga puta planira da smanji silikone, budući da je posljednji put ugradila osmice. Velike grudi joj stvaraju problem i smetaju joj u svakodnevnim aktivnostima, te je samo zbog toga odlučila da ih smanji - kaže izvor na početku razgovora, i dodaje da se Ana odlučila za minimalno smanjivanje.


- Promjena neće biti mnogo uočljiva, ali će se Ana mnogo bolje osjećati nakon operacije. Osim toga, Koraćeva planira i da uradi botoks čela i očne regije, ali i da izbriše bore oko usana. Uradiće i zahvat koji je popularno nazvan „mačje oči“, a planira i da poveća usne hijaluronom - ispričao je izvor.

- Osim toga, Ana će hijaluronom korigovati jagodice i bradu, ali sve to potpada pod sitnije estetske korekcije. Međutim, trebaće joj određen vremenski period da se oporavi od svih zahvata - kaže izvor.


Koraćeva će se na imanje u Šimanovcima useliti sredinom oktobra, a planira da ostane do kraja.

- Početkom oktobra Ana planira da se vrati u Srbiju iz Turske, a ubrzo nakon toga pridružiće se zadrugarima u „Bijeloj kući“. Ovoga puta želi da bude potpuno opuštena i da se ne upušta u veze s muškarcima, ali to ne znači da neće flertovati s njima - kaže naš izvor.


- Dobila je dobar honorar i odlučna je u namjeri da ne pravi greške da bi iz rijalitija izašla sa što više novca. U prethodnim sezonama izgubila je dosta zbog kazni i sada će, kaže, poštovati sva pravila - dodaje  izvor na kraju.

.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.