x

novi korak

Italijane će testirati na drogu: Organizatori Evrovizije donijeli konačnu odluku u vezi sa skandalom koji trese kontinent!

Nakon što je Italija pobijedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damjan Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, nakon čega su organizatori Evrovizije riješili da ga podrvrgnu testu na drogu, kao i ostale članove grupe "Maneskin".

Kako "Express.co.uk" navodi, organizatori prestižnog muzičkog takmičenja su potvrdili kako će se Italijani dobrovoljno podvrgnuti testiranju i kako će se tako saznati da li je droga konzumirana tokom finalne večeri.


Podsjetimo, Švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, prenio je "Njujork Tajms". Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa "Maneskin" oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.


- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovdje da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobjede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas - navodi se u objavi grupe "Maneskin".

Podsjetimo, organizatori Evrovizije oglasili su se po ovom pitanju:


- Svjesni smo spekulacija oko video isječka italijanskih pobjednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pjevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje. Bend, njihov menadžment i šef delegacije obavijestili su nas da nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pjevač očistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon provere na licu mjesta. Još uvijek pažljivo pregledavamo snimke i pravovremeno ćemo objaviti sve nove informacije - navodi se u zvaničnoj objavi EBU-a.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.