x

Iva Grgurić je pobjednica Zadruge 3!

Treća sezona rijalitija "Zadruga 3" definitivno je pomjerila sve granice kada je ovakav televizijski format u pitanju. Jutros je nakon 10. turbulentnih mjeseci proglašen pobjednik treće sezone. Pobjedu je odnijela Iva Grgurić sa 41,7 odsto glasova.

Vrata rijalitija su se otvorila 6. septembra prošle godine, a u Imaginarijum se te noći uselilo preko 50 takmičara. Tokom cijele sezone u pomenutom rijalitiju učestvovalo je preko 80 takmičara. Poslije deset mjeseci igre, skandala, ljubavi, prijateljstva i neprijateljstva, u veliko finale dospjelo je samo 15 takmičara.


Njih 15. se borilo za glavnu nagradu od 50.000 eura, a to su bili: Ermina Pašović, Lepi Mića, Maja Marinković, Bora Santana, Marko Janjušević Janjuš, Gagi Đogani, Jelena Pešić, Filip Đukić, Marko Miljković, Mensur Ajdarpašić, Tara Simov, Iva Grgurić, Anabela Atijas, Stefan Karić i Mima Živković.

Treće mjesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, dok je drugoplasirani bio Marko Miljković, a kao što smo već rekli ubjedljivi pobjednik ove sezone je Iva Grgurić!

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.