x

ŠURUJE SA OPASNIM MOMCIMA

Iva Grgurić na spisku bezbjedonosno interesantnih osoba, zovu je golub pismonoša!

Iva Grgurić navodno je postala bezbjedonosno interesantna osoba zbog poznanstva s kriminalnim klanovima.

Pobjednica "Zadruge 3" našla se na spisku onih koji se provjeravaju i koji mogu da završe na listi nepoželjnih lica sa zabranjenim ulaskom u Srbiju, a među kojima ima dosta pripadnika kriminalnih klanova, ali i starleta, pa i pjevača. Nju su, kako nezvanično saznajemo, službena lica nedavno držala dva sata na granici između Crne Gore i Srbije zbog nadzora i kontrole. Tom prilikom starleta je bila ispitana o vezama iz podzemlja i saradnji sa kriminalnim klanovima iz Srbije i Crne Gore, javlja Kurir. 


Iva je, prema riječima  izvora, bila iznenađena kad su joj postavili pitanja, ali je ubrzo shvatila da je sumnjiva i na spisku onih koji su pod prismotrom. Ti spiskovi se ne prave napamet i podliježu ozbiljnoj kontroli, o čemu je Kurir u nekoliko navrata pisao. U pitanju je obrazac koji se šalje graničnim policijama sa imenima ljudi koji su za provjeru kao što je to bio slučaj sa rijaliti učesnicom. Ona se sumnjiči da je "golub pismonoša", osoba koja u šiframa prenosi informacije od velikog značaja za ljude iz podzemlja.


Grgurićeva je sada upućena u to da je pod prismotrom, pa izbjegava da telefonom razmjenjuje saznanja koja ima. Štaviše, ona o tome izbjegava da govori, ali da se i sa opasnim ljudima i njihovim saradnicima sastaje na mjestima gdje bi neko mogao da ih uslika. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.