x

Iva Grgurić popila gomilu lijekova pred spavanje, morali da razvaljuju vrata!

Ivu Grgurić mnogi su osudili da u rijalitiju izigrava žrtvu, te da se folira samo da bi dogurala do finala.  

Njena drugarica Josipa, međutim, za beogradske medije otkriva da se plaši za nju jer je sklona suicidu! Kako je navela, Iva je već dizala ruku na sebe, a pošto nema šanse da se pomiri sa bivšim za kojim kuka, vrlo je moguće da će opet pokušati da se ub.je!


- Iva se malo pogubila u rijalitiju, nema realne emocije, ona je povrijeđena i ušla u Zadrugu, nije preboljela Marinka i kada je čula da se on vjerio, sve lađe su joj potonule. Ona sad zamišlja kako će da ga vrati, da mu rasturi vjeridbu, ali od toga nema ništa. A kada shvati da povratka nema, i da mora dalje bez njega, biće opasno! Ona je prije šest godina pokušala da se ub.je. Bila je nešto kratko sa nekim momkom, ali se nadala da će se udati za njega. Međutim, on je volio da mijenja djevojke, nije mu bilo ni na kraj pameti da se skrasi. Ostavio je bez objašnjenja i ona je pala u depresiju”, priča Ivina drugarica, a onda otkriva šokantan događaj.


- Jedno jutro su me pozvale drugarice i rekle da je Iva u bolnici i da ne znaju da li je živa. Poslije sam saznala da je prije spavanja popila veliku količinu lijekova i jedva su je spasili jer je zaspala, a našli su je tek ujutru. Sekunde su bile u pitanju da se više nikad ne probudi. Našla je komšinica koja je posumnjala da nešto nije u redu jer je danima nije viđala. Zamolila je sina da razvali vrata i imali su šta da vide! Iva je ležala na podu bez svijesti. Jedva se tada izvukla- priča Ivina drugarica i dodaje za kraj:

- Zato sam u strahu da će ona ponovo progutati lijekove i alkohol! O Marinku može samo da sanja, a znam da ga voli i dalje - zabrinuta je Ivina drugarica Josipa.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.