x

PROGOVORIO MARIJAN ŠARIĆ

Iva poslije raskida sa mnom imala s..s s mojim sinom, urinirali su po njoj: Hrvatski bogataš raskrinkao Grgurićku!

Hrvatski biznismen Marijan Šarić iznio je za Kurir Stars nove skandalozne tvrdnje o starleti i pobjednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić.

Nakon što je ljetos progovorio o njihovom turbuletnom odnosu i svemu onome što se između njih dešavalo prije nekoliko godina, biznismen je sada, isprovociran Ivinim negiranjem njegove priče, za Kurir odlučio da otkrije nove šokantne detalje njihove veze, pa je, između ostalog, kazao da je njegovim kolima vozila dva kilograma h.roina.


- Sve ono što je Iva govorila o meni u medijima je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može da priča šta hoće. Ja sam njoj htio da pomognem iz najbolje namjere jer je bila sirotinja. Bila je jedna seljančica jadna, napuštena... O tome sam već sve pričao, da se ne ponavljam. U Zagrebu kad se pomene moje ime, svako zna ko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno. Ona je dno dna - započeo je priču ogorčeni Marijan, a zatim nastavio:


- Iva je tip djevojke koja može da se dovede u vezu s podvođenjem, pros..tucijom i dr.gom. To je ona. Ona se bavila svim tim naveliko. Pričale su mi njene prijateljice da je uzimala moj auto i da je vozila dva kila h.roina. Ja nisam ni znao šta je to. Njoj je bolje da me ne spominje, jer ja u svom telefonu imam intimne snimke s njom, koje je ona snimila lično, pa je meni kasnije slala. Imam sve dokaze i od doktora kad se operisala, sve sam ja to plaćao i sve sam znao. Znam i more drugih slučajeva gdje je to radila i sa drugima, ali ja mogu da tvrdim samo ono što ja lično znam. Sve te snimke ću pokazati javno vama ako bude nastavila sa svojim lažima i demantovanjem - dodao je Šarić.


On tvrdi i da je nakon njega u s..sualnoj vezi sa Ivom bio njegov sin, ali i mnoštvo njegovih prijatelja.

- Iva je bila i sa mojim sinom. Eto o kakvoj se ženi radi. Cijela diskoteka mog sina, gdje pjevaju najpopularniji pjevači iz Srbije, bila je s njom. Katastrofa šta je radila. Neki momci su je vodili na brod. Moj jedan moćni prijatelj se iživljavao nad njom, urinirali su po njoj. Užas! Oni su joj svi plaćali, od nečeg je morala da živi, nigdje nije radila. Ja sam čist ko suza, za sve imam dokaze, nek tuži slobodno za ovo što sam rekao. Nema tu demantija nikakvog - završio je svoju ispovijest iznervirani biznismen.


Kako bismo čuli i Ivinu stranu priču i njen komentar na Marijanove šokantne tvrdnje, pozvali smo starletu, a ona je, čim je čula da spominjemo Šarićevo ime, poručila:

- Ne, ne, hvala lijepo, neću ništa o njemu da pričam - objavio je Kurir

.

.

.

.

Izvor: Kurir


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.