x

Iva urlala na Filipa usred kafića: Sve je kriva ova zadrugarka, došla samo u brushalteru, Đukić nije skidao oči sa nje!

Pobjednica Zadruge 3" Iva Grgurić i njen dečko Filip Đukić posvađali su se u jednom beogradskom kafiću, i to navodno zato što je Filip sve vrijeme gledao u nove silikonske grudi Ane Korać!

Iva i Filipa prošlog petka krenuli na piće sa bivšim cimerima iz rijalitija Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Oni su predveče napustili Filipov stan i krenuli u kafić njegovim kabrioletom.

Čim su izašli iz kola, ljudi su počeli da ih prepoznaju. Iva se slikala sa klincima koji su je zaustavljali i tek poslije desetak minuta je sa Filipom ušla u kafić.


Smjestili su se i naručili piće dok su čekali Anu Korać i njenog vjerenika Davida Dragojevića. Kad su se Ana i David pojavili, svi su izljubili, pozvali konobara, naručili "tonu" alkohola i sve vrijeme se smijali.

Međutim, ubrzo je vrag odnio šalu jer je Đukić počeo glasno pred svojom djevojkom i Aninim dečkom da hvali starletine grudi.

"Nikad bolje sife nisam vidio", ponavljao je Filip.


Ana se pravila luda iako je dobrim dijelom i sama kriva za svađu Filipa i Ive. Ona je, naime, u kafić došla samo u brushalteru i sa otkopčanim sakoom. Očigledno je željela da pokaže petice koje je nedavno ugradila.

Filip nije mogao da skloni oči sa Aninih grudi, a u jednom trenutku je rekao svojo djevojci: - Ivo, sutra ćemo i tebi da zakažemo operaciju! Treba da ugradiš petice kao Ana!


Hrvatica je tada skočila i počela da viče na Filipa:

- Čim malo popiješ, ponašaš se kao kreten! Muka mi je od tih ružnih fora.

Rasprava je trajala više od pola sata, a Filip je, po svemu sudeći, uspio da im upropasti veče. Iva se na mrštila, ustala i pozvala je taksi.

Filip je pokušao da se izvini, ali ona nije željela da ga sasluša! Toliko je žurila da uđe u taksi da je prešla ulicu van pješačkog prelaza! Ubrzo je i Filip bijesno izašao iz restorana.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.