x

pohvalio se

Ivan Gavrilović dobija 765 eura od države! Ostao bez honorara iz Parova, a sad poručio: Stekao sam pravo da mi grad uplaćuje staž!

Muzičari i pjevači jesu, kao i mnogi drugi ljudi, pogođeni pandemijom koronavirusa i zbog toga im je država pritekla u pomoć. Mjesecima ne nastupaju, a troškovi se nagomilavaju, pa su se mnogi od njih i javno žalili zbog toga.

Ovu finansijsku pomoć od države dobili su brojni izvođači koji uživaju status samostalnih umjetnika, i to na molbu Samostalnog sindikata estradnih umjetnika Srbije, koji je od Ministarstva finansija zatražio novčanu pomoć za svoje članove.

Jedan od članova udruženja je i navodno pjevač Ivan Gavrilović, koji je navodno od države dobio 90.000 dinara (oko 765 eura).


- Ja sam bio jedan od pokretača i sindikat koji su zaslužni za to. Tu ima i džez muzičara i ostalih koji su dobili pomoć. Sticajem nekih okolnosti ja sam stekao pravo da mi grad uplaćuje staž - rekao je on pa dodao:

- Mislim da ne treba oko toga da se pravi neka fama svi su dobili minimalac. Neko ima štek neko nema - dodao je navodno on.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.