x

bolna prošlost

Ivan je prokockao svu moju ušteđevinu: Goca Tržan otkrila pikanterije iz braka s Marinkovićem! Evo kada je odlučila da se razvede!

Goca Tržan poslije dužeg vremena progovorila je o braku sa Ivanom Marinkovićem, koji se trenutno nalazi u "Zadruzi". Njih dvoje, otkako nisu zajedno, nemaju kontakt, ona ga je svojevremeno tužila za neisplaćene alimentacije, a sada se prisjetila kroz šta je sve prošla u braku i zbog čega je donijela odluku da taj odnos okonča.

Goca je istakla da je tokom zajedničkog života sa Ivanom proživjela pakao, prije svega zbog njegovih poroka - alkohola i kocke.

- Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvjedoče mnogi naši prijatelji - priznala je Goca u svojoj emisiji "Ako progovorim".


Ona je navela da je imala želju da pomogne Marinkoviću da se izliječi, ali da on to nije htio.

- Bila je to neviđena nemoć. Osjećala sam se očajno, nemoćno i bezvrijedno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucjenu: "Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se liječi. Uslovila sam ga - ispričala je pjevačica i navela kada je presjekla da napusti muža.


- Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dijete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najnevjerovatnije u cijeloj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem - završila je Goca, koja uživa u drugom braku sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.