x

reagovala

Ivana Aleksić nakon Tarinog javnog izvinjenja: Mala može da moli za oprost do sutra!

Tara Simov juče je diskvalifikovana iz Zadruge nakon što je najprije fizički nasrnula na Miljanu Kulić, a potom i na Nenada Aleksića Ša, da bi na kraju porazbijala pola inventara rijalitija.

Nakon napuštanja Zadruge ona je rekla kako će otići u stan svog ljubavnika Nenada Aleksića Ša u kom je do skoro živjela njegova, još uvijek zakonita, supruga Ivana. Simova je rekla i da će od Ivane tražiti oproštaj za sve.


- Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli djevojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa Zadrugom, jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša – rekao je dobro obaviješten izvor za Blic.


- Nije vjerovala kad je vidjela da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. “Ma, mala može da moli za oprost do sutra!”, rekla je Ivana bijesno nakon pročitane vijesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo prije nego što će Tara doći u isti – zaključio je izvor za pomenuti medij.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.