x

NA IVICI SUZA

Ivana Marinkovića ne zanima sin: Miljana ga pozvala na njegov rođendan, uslijedio sraman odgovor!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić nedavno je proslavila treći rođendan sinu Željku, a sada je otkrila da li ju je Ivan Marinković pozvao kako bi čestitao sinu rođendan.

- Ivan i ja nismo ni u kakvom odnosu već tri godine. Bili smo par mjeseci zajedno otkako sam ostala u drugom stanju. On je srećan, ima vjerenicu - rekla je Miljana.

- Da li je čestitao djetetu rođendan? - pitao je Miljanu voditelj.


- Ne. Ja sam njemu poslala poruke i zvala sam ga. Rekla sam mu čak sa djevojkom da dođe. On je napisao da je prehlađen i da je djevojci umrla prabaka i da je u žalosti, da ne može da dođe, ali da će možda svratiti kad bude krenuo u Leskovac, kod Jelenine porodice. Rekao je i da mojim roditeljima želi sve najbolje - ispričala je Miljana.


- Ja sam to uradila, ponizila se, samo da bih sutra imala skrinšot Željku da pokažem - dodala je Miljana u emisiji "Narod Pita".

- Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa djetetom. Ja nemam osjećaj da sam sa tim čovjekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dijete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.