x

evo i da li ulazi u zadrugu

Ivana mi je uzela sve, ne znam kako može mirno da spava: Ša smatra da bivša žena nije bila fer!

Nenad Aleksić Ša progovorio je o ulasku u petu sezonu "Zadruge", ali i o Tari Simov i bivšoj supruzi Ivani.

- Nisam dobio poziv, odmah da kažem, nisam dobio poziv za ulazak u rijaliti, kada bih dobio poziv vjerovatno da bih ušao - rekao je Ša, pa progovorio o djevojci koja se zove Tara, a mediji su prenijeli da je to njegova nova djevojka.

- Ne, to mi nije djevojka, mi smo sjedili i bukvalno se samo slikali. To su novine prenijele tako, ali stvarno mi to nije djevojka, to mi je drugarica.


- Bukvalno sa kojom god djevojkom da se uslikam, novine prenesu da smo zajedno u vezi. Rekao sam, onog trenutka kada budem imao djevojku ja ću javno reći da mi je djevojka, tako da trenutno nemam djevojku, sva moja ljubav je usmjerena ka April i Tara ne treba uopšte da brine da li je ona na sigurnom, vratiću joj kucu, naravno, čim bude izašla iz rijalitija - rekao je reper, a onda nam otkrio u kakvoj je odnosu sa bivšom suprugom Ivanom.


- Taj brak je bio gotov! Mi smo mnogo prije rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogriješio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga.

On kaže da ga Ivana razočarala.


- Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali ono što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam - rekao je Ša.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.